Quality is never an accident
HOME | Testare si evaluare | Recrutare si selectie | Team building | Consultanta manageriala | Joburi
CONSULTANTA MANAGERIALA

Interventiile de OD (Dezvoltare Organizationala) se bazeaza pe analiza diagnostic completa, la nivelul intregii organizatii, efectuata de consultanti cu experienta internationala. Prin analiza diagnostic se identifica principalele domenii (compartimente) din cadrul companiei unde trebuie actionat pentru dezvoltare sau schimbare, in scopul cresterii performantei.

Analiza diagnostic a functiei de resurse umane poate cuprinde, pe langa analiza principalelor functii "clasice" ale HR - si auditul sistemului informational si al culturii organizationale, prin metode verificate international.

Impreuna cu managementul organizatiei beneficiare, se pot re-proiecta si implementa noi metode de analiza si evaluare a posturilor, de apreciere a performantelor angajatilor, noi scheme de motivare, noi sisteme moderne de recrutare si selectie. HR DevICE pune la dispozitie si instrumente pentru masurarea satisfactiei angajatilor la locul de munca.

HOME

Despre noi

Portofoliu

Harta

Contact

La nivel de organizatie, impreuna cu managementul firmei - pe baza analizei diagnostic pentru toate compartimentele - se elaboreaza strategia de firma precum si etapele tactice de realizare a acesteia, care pot porni de la re-proiectarea sistemului informational sau re-proiectarea structurii organizatorice pana la restructurarea completa a tuturor compartimentelor organizatiei.

HR DevICE acorda asistenta privind managementul schimbarii, pe toata perioada implementarii masurilor de OD. Pentru a veni in intampinarea nevoilor particularizate ale clientilor sai, HR DEvICE isi adapteaza programele de OD la nevoile specifice ale acestora.


2006©IntermediArt HR DevICE